Før Turen - Coastrafting

Gå til innhold

Hovedmeny:

Før Turen

Kart over Uthaug Havn i Ørland

Uthaug småbåthavn, ligger på Ørlandet - trykk på kartet for større kart.

RIB

Alle har personlig vantett plass for egen bagasje.

Før turen er det en del ting vi vil informere deg om.

Det kan være nyttig å lese igjennom punktet om Sikkerhet - det finner du her.

Havn
Vi har flyttet Poseidon til Uthaug. Det er gode parkeringsforhold ved selve havna. Det kan selvsagt avtales oppmøte/avsluttning i annen havn - da kommer tilkjøring i tillegg.

Tiden som går med til å kle seg, gå igjennom sikkerhetsrutiner osv. er ikke regnet inn i turen. Det er viktig at alle møter presis gjerne 15 min før avtalt tid.

Før turen må dere fylle ut deltager og egenerklæringsskjema.

1) Alle må signere egenerklæringsskjemaet
2) Alle får tildelt flytedress i sin størrelse, briller og hansker ved behov.
4) Eventuelle dobesøk
3) Sikkerhetsbrief i båten før avreise


Oppevaring ombord
Alle deltagere har egen vantett oppevaringsplass under sitt sete som rommer håndbagasje eller en liten ryggsekk.


Klær

Alle deltagere får låne vindtett flytedress med hette. Det er viktig at du selv tar hensyn til hvilke klær du har under denne. Det sikrer deg
enbehagalig opplevelse.

Vi anbefaler at bu bruker godt sklisikkert fottøy tillpasset årstiden. Joggesko og fjellstøvler fungerer fint. Under kan du ha langermet t-shirt/superundertøy/ullundertøy. På kalde dager kan du benytte en fleece genser i tillegg. Som bukse kan hikingbukse eller dongri fungere bra. I tillegg kan det på dager med mye vind være lurt å ta med vindtett lue og eller buff.

Det er også lurt å ha med seg ekstra klær på dager med MYE vær.

Barn
Barn under 14 år må være i følge med en voksen for å delta på rafting. Er du usikker på om ditt/dine barn kan delta på en slik tur ta kontakt med oss så finner vi ut av det.

Utdrikkingslag
Vi kjører mere enn gjerne utdrikningslag, men ta denne turen tidlig på utdrikningslaget slik at alle er noenlunde edrue og har fylt utbytta av turen. Havrafting er ekstremsport og trenger alle deltakernes fulle oppmerksomhet under turen spesielt de turene som går utaskjærs. Skulle dere ha et ønske om å ta et par øl før turen eller på en stopp underveis så ta kontakt med oss så finner vi en tur hvor vi tilpasser dette.

Flytting av tur

Så langt det er praktisk mulig er vi fleksible til å flytte en tur. Dette forutsetter at det er mulig å finne et ledig tidspunkt. Ta kontakt med oss så tidlig som mulig hvis dette kan bli aktuelt.


 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen