Opplev Trøndelagskysten - Coastrafting

Gå til innhold

Hovedmeny:

Opplev Trøndelagskysten

Turer

Kart som viser ruta for turen - trykk på kartet for større versjon.

På denne tyren får du oppleve en stor del av Trøndelagskysten vi legger først kursen ute i havgapet til det gamle fiskeværet Halten, med fyrstasjon fra 1875. I sommersesongen er det mulighet for servering på øya.

Etter et besøk på Halten fyr går turen videre ned øyrekka i Froan. Her er det mulig å se sel, nise og spekkhugger. Vi går innom Sauøya, Mausund, Bogøy, Sula, Frøya og Knarrlagsund.

I Mausund legger vi opp til en stopp på ca 1 time Her er det muligheter for å kjøpe seg mat og drikke. Hvis dere øsnker det kan vi legge i stopp andre steder eller gjøre strandhogg hvor medbrakt mat nytes. Avtal gjerne dette når dere bestiller turen.

Tur beskrivelse
Her går vi strake veien ut til Halten Fyr fra Uthaug havn. Etter et oppholdt med omvisning på Halten fyr går turen videre sørover hvor vi passerer Andstein, Froan, Gjæsingen, Mausund, Bogøya og tilslutt Sula hvor vi snur og legger kursen mot norøst og går mellom øyrekka og Frøya og over Frohavet på utsida av Storfosna til Uthaug - alternativt Frøya via Knarrlagsund og videre på innsiden av Storfosna til Uthaug.

NB turbeskrivelsen og kart er veiledende. Det er båtfører som har ansvaret for sikkerhet for passasjerer og utstyr. Det kan derfor være nødvendig å fravike ruten. Vi tar også hensyn til passasjerene og vi har på alle våre turer en nær dialog med deltakerne slik at alle får en positiv opplevelse av turen.

Her finner du bilder fra turen til Halten

Ved større grupper leies det inn båter av samarbeidspartnere, da kan vi ta opptil 48 pers.

Turer kan skreddersys etter eget ønske,ta kontakt for pris.

Fakta om tur til Halten

Tilvalg med priser

Lengde i nautiske mil

100

Ekstra ventetid 30 min

1.400

Tid ombord i båt i minutter *

180

Tid på land

120

Tid totalt *

ca 6t - 8t

Pris

23.900

* Farten tilpasses passasjerene og tidene er estimerte. Alle priser er inklusive 8% MVA

 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen